Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton szerdán és csütörtökön is

Sávlezárás és sebességkorlátozás nehezíti majd a közlekedést szerdán és csütörtökön az M0-ás autóúton javítási munkálatok miatt.

Korlátozzák a forgalmat az M0-ás autóúton május 8-án, szerdán és május 9-én, csütörtökön este 7 és reggel 7 óra között – közölte a Magyar Közút. 

A jelzett időszakokban a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek, továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 3 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot, így csak egy sávon haladhat majd a forgalom. 

Mindkét nap lezárnak az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot este 19 órától másnap reggel 7 óráig, ezalatt két sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben. 

Szöveg és fotó forrása: http://index.hu