Éjszakai forgalomzárás lesz az M0-s autóút több szakaszán

2024. április 3-án és 4-én, azaz szerdán és csütörtök este 20 és reggel 5 óra között sávzárás lesz érvényben az M0-s autóúton a 8-as és a 14-es kilométer szelvények, vagyis Nagytétény és Diósd között. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak a szakemberek.

Április 3-án, szerdán az M0-s autóúton az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben este 20 órától másnap reggel 5 óráig dolgoznak a szakemberek Nagytétény térségében, ezalatt két sávon haladhat a forgalom.

Április 4-én, csütörtökön az M0-s autóúton az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába a 8-as kilométer szelvényben, este 20 órától másnap reggel 5 óráig dolgoznak a szakemberek Diósd térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom. Szintén csütörtökön az M0-s autóút másik oldalán az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon a 8-as kilométer szelvényekben dolgoznak majd a szakemberek, akkor is este 20 és reggel 5 óra között. A munkálatok ideje alatt itt is egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!