Munkálatok az M0-s autóúton

Az M0-s autóút
– a déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es km-nél két sávon halad a forgalom, ami a reggeli csúcsban kevés, emiatt gyakran alakul ki torlódás. 
– burkolatjavítás miatt van a külső sáv lezárva, szintén a déli szektoron, az M5-ös autópálya felé, Diósdnál, a 7-es főúti csomópont közelében a 7-es és a 10-es km között. 

Burkolat felújítást végeznek az M0-s autóút és az M1-es autópálya csomópontjában, ezért az M1-es autópályán Budapest felől érkezők, nem tudnak lehajtani az M0-ás autóútra, az M5-ös autópálya irányába. A terelőutat a következő, 22-es km-nél fekvő Sasfészek-tó pihenőhely felé jelölték ki, ahol az autópályán visszafordulva, már elérhető az M0-s autóút. 
Fontos tudnivaló, hogy jelenleg az M0-s autóút és 1-es főút végcsomópontjában, az 1-es főútról jövők sem tudnak felhajtani az M0-s autóútra. A terelőút vagy az előzőekben javasolt útvonal, vagy a főúton a 13-as km-nél is lehetőség van arra, hogy visszaforduljanak és onnan az M1-es autópályára felhajtva szintén elérhető az M0-s. 
Zárva tartják még az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldaláról az M0-s autóútra, az 1-es főút felé vezető lehajtóágát is. 

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!