Ennek a változásnak nem fognak örülni az autósok

Aszfaltoznak az M3-as autópályán,
– Gödöllő és Bag között. A 31-es és 37-es km között Vásárosnamény felé a forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad, míg Budapest felé a külső és a leállósáv járható. Vásárosnamény irányában a 32-es jelű Babati pihenőt és a 36-os jelű Kisbagi pihenőt is megnyitották! 
– Mezőkeresztes közelében. A 134-es és 143-as km között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, így az arra tartókat az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg Budapest felé a külső ás a leállósáv járható. A munkavégzés okán a 139-es jelű Mezőnagymihály / Mezőkeresztes csomópont sem vehető igényben a Vásárosnamény irányába tartóknak. 
– Hejőkürt térségében. A 162-es és 167-es km között a forgalom a Vásárosnamény felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán – Budapest irányában – a 164-es jelű Hejőkört / Tiszaújváros csomópont lehajtó ágát is lezárták, de a felhajtó ág használható! 
 Polgár közelében. A 171-es és 175-ös km között a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés okán a 175-ös jelű Polgár / Görbeháza csomópont lehajtó ága sem vehető igénybe a Vásárosnamény irányába tartóknak, de a felhajtóág igen! 
– a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Görbeháza térségében is, a 182-es és a 184-es km között burkolatfelújítás kezdődött, a belső sávot lezárták. 
– Hajdúnánás térségében. A 196-os és 208-as km között a forgalom ugyancsak a Budapest felé tartó oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán – Vásárosnamény irányában – a 203-as jelű Hajdúnánás / Tiszavasvári csomópontot, valamint a 206-os jelű Hajdúnánási pihenőt is lezárták. 
– Nyíregyháza közelében. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 226-os és 228-as km között, illetve a 231-es és 233-as km között is sávzárás követel figyelmet. Az ellenkező – Budapest felé vezető – oldalon, 237-es és 235-ös km között, illetve a 233-as és 231-es km között a belső sávot lezárták, míg a 235-ös és 233-as km között a forgalmat a gyűjtő-elosztó pályára terelik.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!