Ne megszokásból közlekedjenek az M0-s autóúton!

Garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt 2024. április 8-tól, hétfőtől sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon. A várhatóan 2 hétig zajló munkálatokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

Április 8-tól, azaz hétfő reggeltől az M0-s autóúton a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon az M4-es autópálya irányából az M1-es autópálya irányába dolgoznak majd a szakemberek. A munkálatok idején két sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A reggeli és délutáni csúcsidőkben megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. Emiatt érdemes még indulás előtt tájékozódnia az autósoknak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!