Lezárás az M5-ös autópályán


Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 166-os kilométerszelvényben található Szeged nyugat csomópont kihajtó ága 2024. április 5-től várhatóan 2024. április 19-ig burkolatfelújítási munkálatok miatt lezárásra kerül. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

2024. április 5. és április 19. között burkolatfelújítási munkálatok miatt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán az 166-os kilométerszelvényben található Szeged nyugat csomópont kihajtó ága lezárásra kerül, így az autópályáról történő kihajtás a munkálatok ideje alatt a Szeged észak vagy a Szeged dél csomópontokban lehetséges. A munkálatok várhatóan 2024. április 19-én befejeződnek. Az érintett szakaszon 100 km/h sebességkorlátozásra kell számítani. A korlátozások a Budapest felé vezető oldal felhajtó és kihajtó ágát nem érintik.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt.

Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán és vigyázzanak a terelésben dolgozókra.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!