Halálos közúti baleset szemtanúit keressük

A körmendi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Közlekedési baleset történt 2023. december 23-án 14 óra 20 perc körül a 86-os főúton, Körmend térségében. Az adatok szerint egy magyar állampolgárságú férfi két utasával egy osztrák rendszámú, fekete Hyundai gépkocsival haladt a főúton Katafa felől Körmend irányába. Az 53-as kilométerszelvényben, egy egyenes útszakaszon ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol egy Katafára tartó, sötétszürke Hyundai gépkocsival frontálisan ütközött.

Az ütközés következtében a fekete gépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben további három személy súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A körülmények teljes körű tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető, 06/94/414-040-es számon, illetve a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón!

Segítségüket köszönjük!

Szöveg és fotó forrása: http://police.hu