Rézsűjavítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

Rézsűjavítás munkálatok miatt 2023. november 4-én, szombaton a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei szakaszos sávzárást építenek ki az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópont környezetében több mint 1 kilométeres szakaszon. A sávzárás várhatóan 2 hónapig tart majd, ezalatt sávhúzással a két belső sávban haladhat a forgalom. 

A munkálatok ideje alatt a 6-os főúti csomópont kihajtó és felhajtó ága is használható lesz. A munkavégzésre és a korlátozásokra előjelző táblákon és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A térségben 80 kilométer/órás sebességkorlátozásra és csúcsidőben jelentős menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg és fotó forrása: http://utinform.hu