Burkolatfelújítási munkálatok az M5-ös autópályán


Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 156-os és a 157-es kilométerszelvények között Szeged térségében 2023. október 6-tól várhatóan 2023. október 11-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A burkolatfelújítás ideje alatt forgalomterelés zajlik a 154-es és a 158-as kilométerszelvények között. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

A munkálatok előreláthatóan 2023. október 6-án kezdődnek az érintett szakaszon. Az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 154-es és a 158-as kilométerszelvények között a burkolatfelújítási munkálatok ideje alatt a forgalom ideiglenesen először a haladó sávra, később pedig az előző sávra kerül átterelésre. A munkálatok csomópontot nem érintenek, várhatóan 2023. október 11-én befejeződnek. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon, az üzemeltető A-WAY Zrt.

Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán. Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Szöveg forrása: utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!