Órákig tartó araszolásra számítsunk

Az M3-as autópályán,
– Hatvan térségében aszfaltoznak. Vásárosnamény irányába, az 59-es és a 61-es km között a külső és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik.
– Kál közelében, a 99-es és a 107-es km között is tart még a burkolatjavítás a bal pálya lezárása mellett. A Vásárosnamény felé tartókat sávelhúzással a leálló és a külső sávra terelik, a Budapest irányába autózókat pedig átterelik a szemközti oldal belső sávjára. A terelés érinti a 103-as km-nél lévő Kál/Erdőtelek csomópontot is, ott a főváros irányába tartók sem le- sem felhajtani nem tudnak. Helyette a következő, 108-as km-nél fekvő M25-ös autóúti csomópont használható. Fontos tudni, hogy a főváros felé vezető oldalon a Rekettyés pihenőhely zárva van.  
– Mezőkövesd térségében aszfaltozás miatt a főváros felé tartó oldalt a 133-as és a 128-as km között lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 
– A Geleji pihenő közelében, Vásárosnamény irányába új munka kezdődött. A 143-as és a 146-os km között a belső és a külső sávot elkerítették a forgalom elől, mert aszfaltoznak. A forgalom a leállósávon halad.
– A 153-as km-nél található Igrici pihenőt felújítási munkák miatt mindkét oldalon lezárták. 
– Polgárnál, a Tisza-hídon még tartanak a felújítási munkák. A 175-ös és a 166-os km között a Budapest felé tartókat átterelik az ellenkező oldal belső sávjába, és Vásárosnamény felé is csak a külső sáv járható. 

Szöveg forrása: utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!