Az útkezelő autójába csapódott egy Fiat

A http://112press.hu információi alapján az utat ellenőrizte az MKIF munkatársa az M86-os autóúton, a Budapest felé vezető oldalon. A sofőr a tükörből látta, hogy egy Fiat hirtelen áttér a belső sávba, majd sodródva, az oldalával nekicsapódott az útkezelő Volkswagen típusú teherautójának.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt az M86-os autóúton, Nemesbőd közelében. Répcelak felé tartott egy Fiat személyautó, aminek a vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító Audit.

A sofőr balra húzta a kormányt, hogy elkerülje a balesetet, majd jobbra ellenkormányzott, hogy a szalagkorláttal se ütközzön.

A középkorú férfi elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, ami az oldalával nekicsapódott az MKIF működő figyelmeztető jelzésekkel közlekedő VW típusú autójának.

A Fiatban csak a sofőr ült,ami ebben az esetben nagy szerencse volt, hiszen a sofőr mellett ülő valószínűleg nem úszta volna meg sérülés nélkül az ütközést.

Az útkezelő munkatársa sem sérült meg. Ő a tükörből látta a hirtelen belső sávba áttérő Fiatot és a sofőr kétsébeesett próbálkozását, hogy elkerülje a balesetet. A messziről látható, sárga villogókkal felszerelt jármű körülbelül 50 kilométer/órás sebességgel közlekedett.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt sebességkorlátozás mellett haladhatott a forgalom Budapest irányába. A legtöbb sofőr csökkentett sebességgel haladt el a helyszín mellett, de természetesen most is akadt néhány vezető, aki lassítás nélkül húzott el az ott dolgozók mellett.

Szöveg és fotó forrása: http://112press.hu

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CgJ5JeSQ4kFUtU68fhjGMFEzLKaiKMupseTjgjo1jKJ6ZHQQ5whYBwTNAaVgz3Qgl&id=100076764827069