Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M5-ös autópályán és az M0-s autóúton

Hézagkiöntési munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. május 31-én, szerdán az M5-ös autópálya Budapestről kivezető szakaszán, június 1-én, csütörtökön pedig az M0-s autóút Gyál csomópontjának ágain. Ezalatt a szakemberek ideiglenesen lezárják az érintett szakaszokat, a terelőutakra változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.  

Május 31-én az M5 autópálya kivezető szakaszán az M51-re kihajtó ágat zárják a szakemberek 10 és 13 óra között, június 1-én pedig a gyáli csomópont három ágát zárják egymást követően, áganként várhatóan két órára 8 és 16 óra között. A munkálatok ideje alatt mindkét napon az M0 autóút irányába terelik majd a forgalmat.

A burkolatjavítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!