Forgalommal szemben haladt, ütközött és kigyulladt egy autó Répcelaknál

Szerdán délelőtt egy Toyota személyautó hajtott fel az elsődleges információk szerint forgalommal szemben az M86-os útra Belednél Szombathely irányába, a forgalommal szemben haladó Toyota először érintőlegesen ütközött egy osztrák rendszámú Mercedes személyautóval, majd frontálisan egy kamionnak csapódott. A kamion az ütközés után „bebicskázott” és a belső szalagkorlátnak csapódott, a Toyota pedig kigyulladt. 

Úgy tudjuk, hogy az autót vezető hetvenes éveiben járó hölgyet ki tudták menteni a lángoló autóból, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen elhunyt. A balesetben súlyosan megsérült a kamion vezetője is, őt a mentők kórházba szállították. A Mercedesben nem sérült meg senki.

A baleset miatt több órára le kellett zárni az M86-os út érintett szakaszát mindkét irányban, később a Szombathely felé vezető oldalt megnyitották.

Szöveg forrása: http://vaol.hu

https://www.vaol.hu/helyi-kek-hirek/2024/06/halalos-baleset-az-m86-oson-forgalommal-szemben-haladt-utkozott-es-kigyulladt-egy-auto-repcelaknal-fotok

Fotó forrása: Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság

https://www.facebook.com/share/p/GiayvLVW2nN33qo1