Olyan baleset történt az M0-son, hogy a biztosító is leizzad

Négy személyautó, ebből két Bentley, és egy kisteherautó szenvedett balesetet az M0-son pénteken. Kiszakadt kerék és alkatrészek mindenhol.

Péntek délután három óra körül történt egy elég csúnya baleset az M0-s budapesti szakaszán. Négy autóban és egy kisteherautóban keletkezett igen komoly kár, ebből az egyik egy Bentley Bentayga SUV, egy másik pedig szintén Bentley, egy Flying Spur.

A videó alá érkezett kommentek azt állítják, hogy a Ford Fiestát vezető autós rongyolt bele a sorba. A Bentayga felszaladt a szalagkorlátra, a Fiesta az út közepén állt meg, a Ford Transit alól kiszakadt a komplett futómű és a Flying Spur jobb hátsó kereke is nagyon természetellenesen áll.

Kíváncsiak lennénk a biztosító ügyintézőjének arcára, amikor meglátja a betétlapot. Ha valóban a fiestás okozta a balesetet, akkor a bonus-malus besorolása ezek után tuti visszarepül az időben.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az alábbi közleményt adta ki a balesettel kapcsolatban:

„Ráfutásos balesetet szenvedett négy személygépkocsi és egy kisteherautó az M0-s autóút 26-os kilométerénél., a Nyíregyháza felé vezető oldalon, Budapesten. A főváros hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A baleset miatt két sávon forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.”

A V8-as, 550 lóerős Bentley Bentayga használtan 60-70 millió forint környékén mozog, az új ára erősen karcolja a 100 milliót, felszereltségtől függően. A V6-os hibrid változatért sem kérnek kevesebbet, annak motorja 449 lóerős. A Flying Spur pedig még használtan is közel 100 millió, a hatliteres W12-es változat 632 lóerős, de opció még a 4,0 literes V8-as, illetve konnektoros hibridként is elérhető, melynek alapját 2,9 literes V6-os erőforrás adja.

Szöveg és videó forrása: http://vezess.hu

https://www.vezess.hu/vezetunk/2024/05/10/ket-100-millios-luxusautot-vagtak-gallyra-az-m0-son