Meghökkentő baleset

Meghökkentő baleset történt a városházával szemben a BENU patikánál. A Hello Göd a helyszínen tájékozódott az ütközésről.

Az Inczeffy patika parkolójából állt ki egy autós. Vezetőjének elmondása szerint lépésben haladt, és a tolatóradart figyelte, valamint a parkolóban mellette álló másik autót. Egyszer csak egy csattanásra lett figyelmes.

Nagyon megrémült, mert azt hitte, hogy elütött valakit. Nem pontosan ez történt, de tény, baleset történt.

A járdán észak felől érkezett egy időskocsival közlekedő férfi. Ő ment neki a kimondattan elegáns autónak. Felborult az elektromos járgány, a férfi pedig a földre esett.

Érkeztek a mentők, akik infúziót is bekötöttek neki, de érdeklődésünkre annyit mondtak, hogy nem súlyos az állapota. Mindenesetre kivizsgálásra elviszik az urat.

Pár perccel később rendőrök is megjöttek. Meghallgatták a meglehetősen riadt fiatal női sofőrt. A gyorsértékelésük szerint az időskocsis férfi hibázhatott, mert nem tudott megállni az autó előtt, majd nekiment.

A helyszínelés után igazából az a kérdés, hogy ki fizeti majd meg a kárt, hiszen az ilyen időskocsikra nem szoktak biztosítást kötni, de ennek kérdése csak később dőlhet el.

Szöveg és fotó forrása: http://hellogod.hu