Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a következő napokban

Hézagkiöntési munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s több szakaszán a következő napokban – jelentette be a Magyar Közút.

Március 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap Pécel-Maglód, valamint Gyál-Vecsés térségében, március 26-án és 27-én, kedden és szerdán Gyál térségben számíthatunk sávzárásra, 80 kilométer/órás sebességkorlátozásra, emiatt csúcsidőben jelentős menetidő növekedésre.

  • Március 23-24-én, szombaton és vasárnap az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Pécel-Maglód térségében az 50-49-es kilométerszelvényben végeznek hézagkiöntési munkálatokat 7 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Március 23-án, szombaton Gyál-Vecsés térségében az M0-s M3-as autópálya irányába vezető oldalán a 34-36-os kilométerszelvényben, március 24-én, vasárnap ugyanezen szakasz másik oldalán, az M1 autópálya irányában lesz majd munkavégzés. Emiatt 7 és 17 óra között a forgalom egy sávon haladhat, csomópont lezárással nem járnak a munkálatok.
  • Március 26-án, kedden Gyál térségében az M0 M3-as autópálya irányába vezető oldalán a 29-31-es kilométerszelvények között, március 27-én, szerdán az autóút másik, M1 autópálya irányába tartó oldalán a 32-33-as kilométerszelvényben dolgoznak majd a szakemberek. 9 és 15 óra között a forgalom egy sávon haladhat, csomópont lezárással itt sem jár a munkavégzés.
  • Érdemes lesz még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezése érdekében.