Megnövekedett menetidőre számíthatunk

Javítási munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani hétfőn az M2-es autóúton Vác térségében és kedden az M0-s autóútnak az M2-es és Dunakeszi déli csomópontja közötti szakaszán – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A csúcsidőszakon kívül végzett munkálatok idején, várhatóan 9 és 16 óra között, sávzárásra kell számítani az említett szakaszokon. Hozzátették, hogy hétfőn az M2-es autóút érintett szakaszán egy sávot zárnak le a forgalom elől a szakemberek.

Az Útinform ehhez kapcsolódóan írta fél 12 után, hogy javítási munkákat végeznek az M2-es autóúton Vác térségében, amihez a terelést most építik ki. A 45-ös km-nél a Rétség felé tartókat a belső sávba terelik.

Kedden pedig az M0-s autóút érintett szakaszán, az M4-es autóút felé vezető oldalon zárnak le egy sávot a forgalom elől, így a munkálatok ideje alatt a három sávból kettő lesz járható – írták. Közölték azt is, hogy a korlátozások az autóutakra történő fel- és lehajtási lehetőséget nem érintik, de a munkaterületek térségében sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

Szöveg és fotó forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!