Javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

Javítási munkálatok miatt időszakos forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóúton Kistarcsa és Pécel környezetében. A csúcsidőszakon kívül, 9 és 16 óra között zajló munkálatok 2024. március 5-én, kedden az autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszát érintik, március 6-án, szerdán pedig az M31-es autópálya és a péceli csomópontok közötti szakaszt. A munkálatok idejére sávzárásra számíthatnak a közlekedők, melyre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. előjelző táblákon hívja fel a figyelmet.

Március 5-én, kedden az érintett szakaszon az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a külső sávot zárják le a forgalom elől a szakemberek. A beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára. Március 6-án, szerdán az érintett szakaszon, szintén a Megyeri híd felé vezető oldalon kettő sávot zárnak le a forgalom elől, a beavatkozás ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított. A korlátozások az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket nem érintik. A munkaterület térségében sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!