Lezárások az M0-s autóúton

A Magyar Közút megbízásából a hét második felében forgalomkorlátozással járó munkavégzésre számíthatnak az M0-ás autóúton Pécel és Kistarcsa környezetében.

2024. február 29-én, csütörtökön a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között, reggel 9 és délután 16 óra között az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közti szakaszán, az M4-es autóút felé vezető oldali főpályán a külső és a középső sávot lezárják a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

Továbbá 2024. március 1-jén, pénteken 9 és 16 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldali főpályán a külső sávot lezárják a forgalom elől a szakemberek. A beavatkozás ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, a korlátozás itt sem érinti az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket.

A korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek majd a munkaterületek térségében a szakemberek. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!