Súlyos baleset történt a 8-as számú főúton

Csütörtök este súlyos közúti baleset történt Fejér megyében, a 8-as főúton Székesfehérvár közelében, a Várpalota irányába vezető oldalon.

Egy 26 éves női sofőr vezetett Székesfehérvár felől Veszprém irányába, amikor későn észlelte az előtte, egy korábbi anyagi káros baleset miatt álló járművet és annak vezetőjét. Az ütközés következtében a várakozó nő megsérült – közölte a rendőrség megkeresésünkre.

A hírek szerint a korábbi baleset során egy személyautó a forgalmi sáv beton elválasztó elemére szaladt fel. Nem sokkal később egy másik autós is ugyanerre az elemre hajtott fel, és nekicsapódott az ott veszteglő autónak. A korábbi baleset sofőrje egy 21 éves nő éppen az autója mellett volt, amikor az ütközés történt. A becsapodástól – feltehetően a saját autója – a beton elemhez szorította a nő lábfejét, mely a baleset következtében szinte teljesen szétroncsolódott, a fiatal nő pedig az aszfaltra zuhant. A mentők súlyos sérüléssel kórházba szállították. A másik kocsi sofőrje úgy tudjuk nem sérült meg.

A rendőrök teljes útzár mellett végezték a helyszínelést. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

2024.01.11. 22:00 frissítés: a rendőrök befejezték a helyszínelést, az útzár megszűnt.

Szöveg és fotó forrása: http://deltahirek.hu