Munkavégzés az M5-ös autópályán

KARBANTARTÁSI MUNKÁLAT

Típusa:Burkolatfelújítás és felhajtó ág zárás
Helye:M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében
Munkavégzés várható kezdése:2023. október 21.
Munkavégzés várható befejezése:2023. november 13.
Sebességkorlátozás:60 és 80 km/h

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 90-es és a 93-as kilométerszelvények között Kecskemét térségében 2023. október 21-től várhatóan 2023. november 13-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A burkolatfelújítás ideje alatt forgalomterelés zajlik a 89-es és a 96-os kilométerszelvényeknél található műszaki átjárók között, továbbá a csomóponti felhajtó ág Szeged irányába lezárásra kerül. Az AKA Zrt. a munkálatok okozta forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves türelmét kéri.

A munkálatok előreláthatóan 2023. október 21-én kezdődnek az érintett szakaszon. A 89-es és a 96-os kilométerszelvények között a felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged felé tartó forgalmat ideiglenesen az előző sávba és a szemközti oldal előző sávjába terelik. 2023. október 21. és november 13. között a munkálatok miatt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 91-es kilométerszelvényben található Kecskemét dél csomópont felhajtó ága Szeged irányába lezárásra kerül. Az autópályára történő felhajtás a 86-os kilométerszelvényben található Kecskemét nyugat csomópontnál lesz biztosítva. A munkálatok várhatóan 2023. november 13-én befejeződnek. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani. A korlátozások a Budapest felé vezető oldal felhajtó és kihajtó ágát nem érintik.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt.

Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán. Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!