Jobban vannak!

Az M3 autópályán, Gödöllő térségében, forgalmi okból állt, bekapcsolt villogóval és a hátsó szélvédőn jól látható „Húzódj balra!” felirattal tegnap délután a szolgálati autó, bal egyben autópályás rendőrnővel.

Egy kisteherautó sofőrje a jó ég tudja, hogy nem vette észre…belezúzott és gyakorlatilag ledózerolta a kocsi hátulját (a fotókon nem az okozó jármű látható).
A sérült főtörzszászlósért mentőhelikopter érkezett, kórházba vitték, fejsérülést vélelmeztek nála. Az órák, míg a vizsgálatokra vártak a rendőrök ezer évnek tűntek, de azóta kiderült, hála Istennek nincs komoly baja. Agyrázkódása és zúzódásai miatt megfigyelésre bent tartják, de hamarosan otthonában lábadozhat.

Szintén hazamehetett már a kórházból érdi motoros rendőr, aki kedden délelőtt sérült meg közlekedési balesetben. Egy 69 éves sofőr nem adott elsőbbséget a védett útvonalon haladó főtörzszászlósnak és elcsapta a motort. Súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba, szerencsére azonban a vizsgálatok zúzódásokat és agyrázkódást jeleztek – csak….

Szöveg és fotó forrása: police.hu