Teljes útlezárás közlekedésrendészeti verseny ideje alatt

Szombathelyen kerül megrendezésre a XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny, amelynek ideje alatt szeptember 26-án és 27-én ideiglenesen lezárásra kerül a Rohonci utcának a Bartók Béla körút és Magyar László utca közötti szakasza.

Idén Szombathelyen kerül megrendezésre az XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny. A háromnapos rendezvényen az ország közlekedésrendészeti állománya mérheti össze magát különböző feladatokban.

Első napon elméleti feladatokat kell teljesíteni a résztvevőknek, azonban a második napon gyakorlati verseny veszi kezdetét, amely a Rohonci út bizonyos részének lezárását is érinti.

Lezárásra kerül:

– 2023. szeptember 26-án 16 órától 21 óráig, valamint 2023. szeptember 27-én 6 órától 12 óráig

a Rohonci utcának a Bartók Béla körút és Magyar László utca közötti szakasza.

A lezárás ideje alatt a környező utcákon lehet kerülni. Ebben az időszakban a Rohonci útra az Engels Frigyes utcából és Deák Ferenc utcákból sem lehet kikanyarodni.

Felhívjuk továbbá a közlekedők figyelmét, hogy 2023. szeptember 27-én, a délutáni órákban karos forgalomirányító versenyszám következik, amelyet a Rohonci utca és a Bartók Béla körút kereszteződésében hajtanak végre a kollégák. Így kérjük a közlekedőket, hogy ezen az útszakaszon fokozott türelemmel és óvatossággal közlekedjenek, kollégáink jelzéseit vegyék figyelembe.

Szöveg és fotó forrása: police.hu