Ittas lehetett a román furgon sofőrje

A mai napon (2023.09.07-én) reggel fél 6 körül történt baleset Lakitelek közelében a 44-es főút 24-es km-énél. Egy román furgon leszaladt az úttestről és árokba borult. A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért előállították. A balesetben nem sérült meg senki. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja – tájékoztatta a Kécskei Krónikát Dabis Krisztina r. őrmester a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesettel kapcsolatban Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője úgy nyilatkozott:

Árokba hajtott egy furgon csütörtökön hajnalban a 44-es főúton, Lakitelek határában. A lakiteleki önkéntes, a tiszakécskei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Szöveg és fotó forrása: kecskeikronika.hu

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02CNxEu8icCW3YuTxGq6LL6poLWVdo7Xg1bbUSuZcBwXrdZhp2nmM4Xz4nxsNyxBFel&id=100064013804119