Baleset az M7-es autópálya Zala vármegyei szakaszán

Teljes zárás az M7 autópályán Nagyrécse térségében

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán Nagyrécse térségében 2023. augusztus 25-én 3 óra 30 perc körüli időben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az M7-es autópálya bal pályatest 201-es kilométerszelvényénél egy horvát honosságú személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak ütközött. A jármű felborult, a darabjai szétszóródtak, a mögötte haladó gépkocsi a lehulló futóműnek ütközött.  

A balesetet okozó jármű horvát állampolgárságú hölgy vezetőjét sérüléseinek ellátása miatt a mentők a Nagykanizsa Dorottya kórházba szállítottak további vizsgálatokra. A balesetben érintett másik gépkocsiban ülő öt személy nem sérült.  

A szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópályakezelő a bal pályatest ezen szakaszát teljes hosszában lezárta, a forgalmat a 206-os csomópontnál a 7-es számú főútra tereli.  

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Szöveg és fotó forrása: police.hu