Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M31-es autópályán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a betonburkolat javítását végzik a szakemberek az M31-es autópálya M3-as autópálya felé tartó oldalán, Nagytarcsa térségében. A munkálatok augusztus 7-e hétfő 10 órától várhatóan augusztus 17-e, csütörtök délután 15 óráig tartanak majd. A burkolatjavítási munkák ideje alatt a külső sávot lezárják a szakemberek és sebességkorlátozást vezetnek be.  

A burkolatjavítás három napig tart, ezt követően a közlekedők tényleges munkavégzést nem fognak látni az érintett szakaszon, azonban a technológiából adódóan a beton szilárdulási ideje miatt az érintett forgalmi sávokat még nem fogják tudni megnyitni a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel, különös óvatossággal közlekedjenek. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!