Lezárások az M7-es autópályán

Az M7-es autópályán
– a Kőröshegyi völgyhíd és Zamárdi között szakaszon, a 120-as és a 114-es km között aszfaltozás miatt terelést építettek ki. A Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra terelték át. Így Letenye irányába két sávon, míg a főváros felé egy sáv járható.
– Balatonszemes térségében tart még a burkolatfelújítás, de változott terelés rendje. A 129-es és a 133-as km között most a főváros felé vezető oldal van lezárva. A forgalmat a Letenye felé vezető oldalra terelik át, ahol Letenye felé két sáv, Budapest felé egy sáv járható. Az átterelési pontokon villogó fénysor figyelmezteti az autósokat a kényszerű sávváltásra.
– Fonyód térségében hídfelújítási munkákat végeznek. A 150-es és a 155-ös km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták, a forgalom a Letenye felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon.
– a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa-kelet csomópont között a Letenye felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket a 196-os és a 205-ös km között átterelik az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!