Csütörtökön is folytatódik a burkolatjavítási munka az M0-M5 csomópontban

Április 27-én, csütörtökön is folytatódnak a burkolatjavítási munkálatok az M0-M5 csomóponti ágakon. A 7 és 16 óra között zajló munkálatok idejére két csomóponti ágat zárnak le a szakemberek. Ezalatt terelőúton érhető el az M1-es és az M3-as autópálya is az M5 autópályáról Szeged irányából. A terelőútra változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.  

A csütörtöki lezárás ideje alatt az M5-ös autópályán Szeged felől érkezők az M1-es autópályát az M51-es autóúton keresztül, míg az M3-as autópályát az M5 Gyáli csomóponton keresztül, visszafordulva érhetik el. A munkálatok ütemezése az időjárás függvényében változhat.

A burkolatjavítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Szöveg és fotó forrása: http://utinform.hu