Újabb lezárások lesznek az M0-son és az M7-esen

A Magyar Közút a következő napokban két főváros melletti szakaszon is burkolatjavítási munkákat végez.

Október 18-án, péntek estétől újabb sávzárásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M0-s autóút M3-as autópálya fölötti szakaszán, az M5-ös autópálya irányába. A várhatóan október 21., hétfő estig zajló építési ütemben a főpálya forgalma egy sávra szűkül.

Az építési munkára, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A korlátozás nem érinti majd az M0-M3-as autópálya csomópontban az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybe vehető a torlódások enyhítésére.

Szintén burkolatfelújítási munkálatok lesznek október 21-én, hétfőn a reggeli óráktól kedd estig az M7-es autópálya Budaörs, Sport utcai csomópontjában, ahol lezárják az M7-es autópálya Balaton irányába vezető felhajtóágat. A zárás ideje alatt az M7-es autópályára a Balaton felé terelőútvonalon keresztül lehet felhajtani, melyre külön táblák hívják majd fel a figyelmet.

A két útszakaszon főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódások várhatók, így az autósoknak időszakosan hosszabb menetidővel kell majd számolniuk – írta a Magyar Közút.