Meghalt Sallai Nóra balesetben megsérült kisfia

Mint aról mi is beszámoltunk, életveszélyesen megsérült egy 5 év körüli kisfiú, amikor a család autója karambolozott egy másik kocsival, majd felborult múlt hét előtti pénteken este Alsónémediben.

Az anyja vezetett, éppen kikanyarodtak a főútra, amikor egy másik sofőr több mint 100 kilométeres sebességgel letarolta őket.

A balesetet egy másik kocsi fedélzeti kamerája felvette. Az anyát és gyereket arra járók mentették ki a roncsból, válságos állapotban vitték őket kórházba.

– közölte a Tények.hu

Feladta a harcot Sallai Nóra kisfia, az orvosok nem tudták megmenteni az ötéves Bende életét. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó baleset ügyében folytatja Sallai Nóráék autóbalesetének nyomozását.

Meghalt a kórházban a Jóban Rosszban egykori színésznőjének, Sallai Nórának a kisfia, miután bő egy hete Alsónémediben a színésznővel együtt súlyos autóbaleset érte őket – írja a Blikk.

Hozzátették: Sallai Nóra, bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás.