Lezárások nehezítik a haladást

Aszfaltoznak az M3-as autópályán, 
– Hatvan elkerülő szakaszán. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 49-es és 57-es km között a külső és a belső sávot lezárták. A forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv járható.
– Kál térségében. A Vásárosnamény felé vezető oldalt, a 103-as és 107-es km között lezárták. A forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv járható. A munka kapcsán a 106-os jelű Rekettyés pihenőt is lezárták Vásárosnamény irányában.
– a 114-es jelű Füzesabony / Jászberény csomópontban. A Budapest felé tartó felhajtó ágat lezárták.
– Hejőkürt és Polgár között. A Vásárosnamény felé vezető oldalt, a 161-es és 171-es km között lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán a 164-es jelű Hejőkürt / Tiszaújváros csomópontot is lezárták Vásárosnamény irányában.
– Hajdúnánás térségében. A Budapest felé vezető oldalt, a 206-os és 196-os km között lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán a 203-as jelű Tiszavasvári / Hajdúnánás csomópontot is lezárták Budapest irányában.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!