Megnövekedett menetidőre számítsanak

Az M7-es autópályán, Budapest irányába, Kápolnásnyék térségében a 42-es és a 39-es km között burkolatot javítanak, 20.00 óráig a külső sávot lezárták. 
– Aszfaltoznak a 121-es km-nél a Köröshegyi-völgyhídon, ezért mindkét irányban lezárták a belső sávot. 
– Balatonlelle térségében, a Letenye felé vezető oldalon, a 137-es és a 138-as km között is aszfaltoznak. A forgalmat 18.00 óráig a külső sávba terelik.
– Balatonkeresztúr térségében is átterelésre számítsanak a 169-es és a 165-ös km között, ahol a Budapest felé vezető oldalt zárták le, a járművek az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon haladhatnak. 
– Sávoly térségében, Budapest felé a 187-es és a 176-os km közötti szakaszt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A lezárás miatt a 183-as km-nél lévő Sávoly/Szőkedencs csomópontot is lezárták, valamint a 177-es km-nél a Szegerdői pihenő sem használható. 
– Nagykanizsánál, a Budapest felé vezető oldalt a 208-as és 204-es km között lezárták. A forgalom a Letenye felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad. A terelésben a 206-os km-nél lévő Nagykanizsa-kelet csomópont nem használható, mindkét oldalon lezárták. 
– a 230-as és a 220-as km között hasonló forgalomkorlátozásra kell számítani. A Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat átterelik a Letenye felé vezető oldalra. A főváros irányába a 224-es km-nél a Becsehely csomópont le- és felhajtó ágát szintén lezárták. 

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!