Közlekedési káosz az M3-as autópályán

Az M3-as autópályán, a 10-es km-nél lévő Szentmihályi úti csomópontban aszfaltoznak, sávelhúzással terelik a forgalmat. A Vásárosnamény felé tartók a felhajtóágat találják zárva, míg a főváros felé haladók a lehajtóágat nem használhatják. 
– Gödöllő és Bag között burkolatfelújítást végeznek a Vásárosnamény felé vezető oldalon, ahol a külső és a leállósávot lezárták a 31-es és a 37-es km között. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a külső és a leállósáv járható. A munka kapcsán, Vásárosnamény irányába a 36-os km-nél lévő Kisbagi pihenőt is lezárták. A 32-es km-nél fekvő Babati pihenőbe, a terelőelemek között biztosítják a kihajtást. Mezőkövesd térségében, felújítják a burkolatot a 134-es és a 143-as km között, ahol a lezárás mellett a 139-es km-nél lévő Mezőnagymihály/Mezőkeresztes csomópont le és felhajtóágát is lezárták. A forgalom a főváros felé két sávon, Vásárosnamény felé pedig egy sávon halad. 
– Hejőkürt térségében, a főváros felé tartó sávokat aszfaltozzák, ezért a 167-es és a 162-es km között a járműveket átterelték a szemközti oldalra, ahol irányonként csak egy-egy sáv járható. 
– a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Polgár térségében is javítják a burkolatot. A 171-es és a 175-ös km között a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 175-ös km-nél fekvő Polgár csomópont lehajtóágát is lezárták. 
– Hajdúnánás térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 196-os és a 208-as km közötti szakaszt felújítás miatt lezárták. A munka érinti a 203-as km-nél fekvő Hajdúnánás/Tiszavasvári csomópontot is, ott sem le, sem felhajtani nem lehet. Kerülni csak jelentős kitérővel, az M3-as autópálya- Polgár- Tiszavasvári útvonalon, illetve az M35-ös autópálya felől lehet. 
-Vásárosnamény irányába a 220-as és a 222-es km között, valamint a 226-os és a 228-as km között aszfaltoznak, mindkét irányban a belső sávot lezárták. 
– Budapest felé, Nyíregyházánál is aszfaltoznak, a 237-es és a 235-ös km között a külső és a leálló sávot lezárták, illetve a 235-ös és a 233-as km között a forgalom a pálya melletti kollektor ágon halad. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a 231-es és a 233-as km között is dolgoznak, a forgalom a belső sávon halad. 

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!