Úton folyó munkálatok

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében javítják a burkolatot. A 166-os és a 169-es km között Budapest felé az ellenkező oldal belső sávja járható, a határ felé pedig a külső és a leállósáv használható. A 168-as jelű Hegyeshalom csomópontban a határ felől sem a lehajtó-, sem a felhajtó ág nem használható a 101-es főútra, az M15-ös autópálya felé, így a határ felől érkezők vagy hamarabb, a 171-es jelű Hegyeshalom csomópontban tudnak kihajtani az 1-es főút felé, és onnan az M15-ös autópályára felhajtani, vagy tovább kell hajtaniuk és a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban tudnak visszafordulni.

Az M4-es autóúton, a 25-ös és a 29-es km között, fix terelés miatt mindkét irányban csak a külső sáv járható. A reggeli és a délutáni csúcsban komolyabb torlódások alakulhatnak ki, ezért Gyömrő felől, aki teheti a 31-es főúton kerülhet, majd az M0-M4 útvonalon lehet eljutni a fővárosba. Üllő irányából aki teheti, a 4-es főúton kerüljön, ahonnan az Új Ecseri úton lehet az M4-es autóútra felhajtani.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 41-es és az 50-es km között nagyfelületű burkolatfelújítási munkálatok kezdődtek, így Röszke felé sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, Budapest felé pedig a külső és a leállósáv járható. Ennek kapcsán a határ felé vezető oldalon a 44-es jelű Albertirsa/Dabas/Újhartyán csomópont lehajtó ágát is lezárták. Helyette a 30-as jelű Üllő/Ócsa vagy az 53-as jelű Pusztavacs/Örkény csomópont használható. Röszke felé felhajtásra is ez a két csomópont ajánlott.

Szöveg forrása: utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!