Kamion ütközött rendőrautónak

Tatabánya térségében egy tehergépkocsi hátulról nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 illegális migráns utazott.

A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály jelzése alapján az M1-es autópályán, az 52-es kilométerszelvényben akartak megállítani egy lengyel honosságú személygépkocsit 2023. május 23-án délelőtt. Az egyenruhások elkezdték a jármű követését, eközben az egyik járőrautóba hátulról nekiütközött egy magyar honosságú tehergépjármű. Emiatt a szolgálati gépkocsi hátulról nekiütközött az előtte haladó, és megállítani kívánt gépkocsinak, amiben a sofőrön kívül 10 illegális migráns utazott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de mindhárom érintett gépjármű műszaki mentésre szorul. Jelenleg az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 52-es kilométerszelvényben csak a belső sávon halad a forgalom.

A járőrök az embercsempészt és az illegális migránsokat a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállítják.

Szöveg és fotó forrása: http://police.hu