Burkolatfelújítási munkák zajlanak több szakaszon is

Az M7-es autópályán burkolatfelújítási munkák zajlanak több szakaszon is.
– a Letenye felé vezető oldalon, Zamárdi és a Kőröshegyi völgyhíd között a 115-ös km-től a 118-as km-ig, majd Balatonőszöd térségében a 130-as és a 133-as km között a járműveket a Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. Az átterelési pontokon villogó fénysor figyelmezteti az autósokat a kényszerű sávváltásra. 
– hídfelújítási munkákat végeznek Fonyód térségében a 151-es és a 155-ös km között. A határ felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelik, a főváros felé tartók pedig a külső sávot használhatják. 
– a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa-kelet csomópont között a főváros felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket a 194-es és a 206-os km között átterelik az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.  
– a magyar-horvát határszakaszon, a Letenye határátkelőnél a 233-as km-nél mindkét oldalon lezárták a külső és a belső sávot, a forgalmat a buszsávra terelik.  

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!