Rendezvények miatti útlezárások

Szombaton tartják az V. Kassa-Miskolc Ultramaraton Futóversenyt. A versenyzők Miskolc belvárosától indulnak, és Szikszó, Halmaj, Abaújszántó, Vilmány, Gönc érintésével Abaújvár határnál hagyják el országunkat. A mezőny elhaladásának idejére az érintett szakaszon félpályás lezárást, esetenként teljes útzárat vezetnek be, rendőrök irányítják a forgalmat.

IX. BÚI Duatlon Bajnokságot szerveznek, aminek során reggel 7 óra és este 7 óra között lezárják Balatonbogláron a 7-es főút Dózsa György utcai szakaszát a Gaál Gaszton és a Klapka György utca között, valamint a Szabadság utcát az Erzsébet utca és a Dózsa György utca között. A terelőutat jelzőtáblákkal jelölik.

Hajdú-Bihar Vármegyében szombaton rendezik a Polgári Hurka-Pite Fesztivált, ezért egész napra lezárják Polgár településen a Munkácsy utcát a Zólyom utca és a Művelődési Ház között. A terelőutat jelzőtáblák mutatják.

Baranya vármegyében, Orfűn autóverseny miatt a Dollár utcát a Kossuth Lajos utca és az Abaliget-Orfű összekötő út között 05:00-19:00 között lezárják. A Kossuth Lajos utca felé terelik a járműveket, amit jelzőtáblák is jeleznek.

Szöveg forrása: http://utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!