Úttestre rohanó őz okozott balesetet Szentkirály közelében

2023. április 14-én 8.00 órakor történt baleset a 4622-es út 12700 méterénél, Szentkirály közelében. Egy autós Kecskemét felől közlekedett Szentkirály irányába, amikor egy őz szaladt ki elé. Ennek következtében a személygépkocsi sofőrje félre rántotta a kormányt. Az autó felborult és az út menti árokba a feje tetejére fordulva állt meg. A gépkocsit vezető hölgy megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A baleset következtében forgalomkorlátozásra nem került sor – tájékoztatta a http://kecskeikronika.hu-t Dabis Krisztina rendőr őrmester a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesethez riasztották a Tiszakécskei Önkormányzati Tűzoltóság szakembereit is. A tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, majd láncfűrésszel beavatkozva szabad területet készítettek elő a fás bokros területen a gépjármű helyszínről történő elszállításásához, ezzel is segítve a mentési munkálatokat.

Szöveg és fotó forrása: http://kecskeikronika.hu

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0AYcQoF5pyJdWDQadChoCGdEMg7Tgq2bvWYBzkoKtqQ1MkuXzFcNh5HQmivNQxWeCl&id=100064013804119