Közúton történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információk

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon,
– a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban, aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat. Kerülni a 108-as km-nél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. 
– A lajosmizsei és az újhartyáni csomópontok között ma fenntartási munkákat végeznek. A főváros felé tartókat a 61-es és a 43-as km között rövid szakaszonként a külső sávba terelik. 
– Röszke felé, Kecskemét térségében a hidakat mossák és a fénytörő hálót tisztítják. A 80-es és a 90-es km között mozgó tereléssel, a belső sáv zárása mellett dolgoznak. 
– Kistelek és a Szatymazi pihenő között hasonló munkákat végeznek. A 138-as és a 150-es km között hasonló feltételekkel dolgoznak a belső sáv zárása mellett. 

Az M7-es autópályán, a magyar-horvát határszakaszon, a Letenye határátkelőhelyet átépítik, ezért a 233-as km-nél a külső sávot mindkét oldalon lezárták. 

Az M30-as autópályán, a Tornyosnémeti felé vezető oldalon, Szikszó térségében, a 38-as és a 39-es km között burkolathiba miatt lezárták a belső sávot. 

Az M35-ös autópályán két helyen is építési munkák kezdődtek. Debrecen felé a 2-es és a 4-es km között, az M3-as autópálya irányba pedig a 4-es és a 3-as km között két szűk sávon halad a forgalom, a leállósávot pedig csak az építési forgalom használhatja. 

Az M44-es autóúton, a 44-es és a 46-os km között a padkát javítják, ezért Kecskemét irányába a leálló sávot elkerítették a forgalom elől. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!