A Tatabányai Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11010/1830/2022. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt.

A jelenlegi adatok szerint 2022. december 12-én 5 óra 22 perc körüli időben Környén az Ipari parkban, az Üveggyári út és a Volta utca kereszteződésében egy Opel típusú személygépkocsi az előtte fékező és megálló gépkocsi mögött megállni nem tudott, minek következtében a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba kormányozta járművét. Az Opel típusú jármű továbbcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávban forgalmi okból álló Renault Clio típusú személygépkocsi elejének ütközött frontálisan.

A rendőrség várja az úttesten álló helyzetben lévő járműben lévő járművezető, utasok, illetve mindazon személyek jelentkezését, akik az ütközés előtt kikerült személygépkocsi beazonosításához szükséges információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

Szöveg és fotó forrása: Police.hu