Több helyen is burkolat felújítást végeznek

Az M3-as autópályán
– ezen a héten hétköznap, a Budapest és Gyöngyös közötti szakaszon, több helyen is burkolat felújítást végeznek, ezért napközben 9 és 15 óra között mindkét irányban helyenként váltakozó sávzárásra kell készülni. 
– szintén ezen a héten, munkanapokon Gyöngyös és Füzesabony között szemetet szednek, ezért mindkét oldalon reggel 8 és délután 3 óra között a belső sávot szakaszosan lezárják. 
– Hejőpapi térségében a 152-es és a 154-es km között felmérésket végeznek nappal munkaidőben, ezért Vásárosnamény felé a belső sáv helyenkénti lezárására kell készülni. 
– a Tisza-hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet, ezért a főváros felé vezető oldalon a 169-es és a 167-es km között a belső sávot lezárták. 
– a Budapest felé vezető oldalon, Görbeháza térségében új csomópontot alakítanak ki. A 187-es és a 186-os km között a leállósávot lezárták, mellette sebességkorlátozást is bevezettek. 
– a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hajdúnánás és Nagykálló között a belső szalagkorlátot mossák, ezért 7:30 és 14:30 között mozgó terelés mellett a belső sávot elkerítik.
– Szintén Vásárosnamény felé a 243-as és a 253-as km között a belső elválasztó sávot takarítják, így reggel 8 és 15 óra között a munkaterületnél a belső sávot lezárják és sebességkorlátozást is bevezetnek. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!