Horror az M4-esen: a sofőr nyakát elvágta a kormány

Egy ember életét vesztette, amikor két kamion rohant egymásba az M4-es úton. Egy szemtanú sokkoló részletekről számolt be, ugyanis kiderült: súlyos figyelmetlenség vezethetett a megdöbbentő halálhoz.

Mint arról a Ripost beszámolt, egymásba ment két nyerges vontató az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 31. kilométernél. A Katasztrófavédelem információi szerint az egyik kamionba egy ember beszorult, méghozzá olyannyira, hogy őt csak feszítővágó segítségével lehetett kiszabadítani a kocsiból. 

A hírportál úgy tudja, hogy a másik kamionban ülő sofőr az eset során elhunyt, ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy már hiába érkezett több mentőegység a helyszínre, életét már nem tudták megmenteni. Lapunk azonban sokkoló részleteket tudott meg az eset körülményeiről. Egy arra autózó szemtanú ugyanis arról számolt be: szörnyű cselekménysorozat vezethetett a tragikus végkimenetelhez. 

Elmondása alapján az egyik román rendszámú kamion műszaki okok miatt félreállt, majd annak rendje és módja szerint az elakadásjelző háromszöget is kihelyezte.

Az érkező, szintén román rendszámú kamion azonban egyenesen belerohant honfitársa nyerges vontatójába, az ütés erejétől pedig a kormány valósággal elvágta a sofőr nyakát, így esélye sem volt a túlélésre. 

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Szöveg és fotó forrása:

https://ripost.hu/nino/2023/03/horrorbaleset-az-m4-esen-szemtanu