Úton folyó munkálatok nehezítik a haladást

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Görbeháza térégében új csomópontot alakítanak ki. A 187-es és a 186-os km között a leálló sávot lezárták, mellette sebességkorlátozást is bevezettek. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán 
– Kecskemét térségében fenntartási munkákat végeznek. A főváros felé vezető oldalon a 94-es km környezetében 7-től délig csak a belső sáv lesz járható. Ezt követően 13.00 és 14.00 óra között – Röszke felé, – a 77-es km-nél dolgoznak és zárják le a belső sávot. 
– Kistelek térségében kátyúznak. A 142-es és a 157-es km között mindkét oldalon szakaszosan a külső sávot kerítik el a forgalom elől.

Az M7-es autópályán a Letenye határátkelőhelyet átépítik, ezért a 233-as km-nél a külső sávot mindkét oldalon lezárták.
 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. Az 51-es főút felé tartókat a 80-as km-nél a belső sávba terelik. A munka várhatóan ma délutánig tart. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, az 1-es km közelében csomópontépítés miatt lezárták a leálló sávot. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé, a Diósd csomópontnál, egy híd dilatációs szerkezetét javítják. A 10-es és a 8-as km között a három sávból a külső sávot lezárták. A forgalom így két sávon halad, ami a csúcsforgalmi időszakokban lassulásokat okozhat. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!