Napi aktuális


Az M3-as autópályán,

 a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Polgári Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 166-os és a 167-es km között a külső sávot lezárták.

 az M35-ös autópálya csomópontjánál, a 185-ös és a 187-es km között csomópontépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták.

 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán,

– Szeged felé a Lajosmizsei szakaszon a 62-es és a 64-es km között a belső sávot zárják le reggel 8-tól, délután 2-ig, mert a sérült szalagkorlát elemeket javítják vagy kicserélik. Ugyan ilyen munkát végeznek az ellenkező a Budapest felé vezető oldalon. A Lajosmizse és Örkény közötti szakaszon az 64-es és az 54-es km között a belső sávot zárják le szakaszosan.

– A víznyelőrácsokat tisztítják a Kecskeméti szakaszon a 82-es és a 73-as km szelvények között. Reggel fél 7-től, délután 2-ig a belső sávot szakaszosan zárják le.

(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M6-os autópályán Nagytéténynél, a 14-es és 16-os km között egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Mindkét oldalon csak egy sáv járható.

Az M7-es autópályán,

– Balatonszemes térségében a 135-ös km-nél átépítik a Balatonlelle/Kaposvár csomópontot, ezért Budapest irányába a le- és a felhajtó ágat lezárták. Az autósok az 5 km-rel távolabb található Balatonőszöd csomópontot használhatják. 

– Letenye felé, a Balatonkeresztúri pihenő előtt, a 166-os km-nél dilatáció javítás miatt a külső sávot lezárták.

(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M30-as autópályán, Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 30-as és a 29-es km között csak a külső sáv járható.

 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M31-es autópályán,

– az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as km között javítják a burkolat betontábláit, ezért mindhárom sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a leálló sávra terelik.

– Az M0-s autóút felé, a 8-as és a 7-es km között szintén a burkolatot javítják, ott a külső sávot lezárták, míg a 2-es és az 1-es km között hídjavítás miatt csak a belső sávon lehet közlekedni.

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon az 1-es km-nél csomópontépítés miatt zárták le a belső sávot.

 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M70-es autópályán, műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet.

(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M80-as autóúton garanciális javítások miatt forgalomkorlátozásra kell számítani (időjárás függvényében) a Gasztonyi pihenőhely és a Vasszentmihály csomópont közötti szakaszon.

Az aktuális munkaterületnél félpályás lezárás mellett dolgoznak. A forgalmat jelzőőrök irányítják.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, Pécel térségében, a 49-es km-nél a burkolat betontábláit cserélik. Az M3-as autópálya irányába sávelhúzással terelik a járműveket.

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!