Napi aktuális

Az M3-as autópályán, 
– a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 33-as és a 34-es km közötti Bagi völgyhídon javítják a híd dilatációs szerkezetét, ezért 14.00-ig a külső sávot lezárták.
– a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Polgári Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 166-os és a 167-es km között a külső sávot lezárták. 
– az M35-ös autópálya csomópontjánál, a 185-ös és a 187-es km között csomópontépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták. 
 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán, Kecskemét elkerülő szakaszán, a Röszke felé vezető oldalon a sérült szalagkorlátot javítják. A 86-os km-nél 6.30-tól a belső sávot kerítik el a forgalom elől. (16.00-ig)
(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M6-os autópályán Nagytéténynél, a 14-es és 16-os km között egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Mindkét oldalon csak egy sáv járható.

Az M7-es autópályán,
– főváros felé vezető oldalon, a 14-es km-nél lévő Törökbálint csomópont lehajtóágát lezárják előreláthatólag 8.00-tól 16.00-ig aszfaltozás miatt. A Törökbálint felé igyekvők továbbhaladva, a 11-es km-nél lévő Budaörs csomópontnál tudnak lehajtani az autópályáról.
– Balatonszemes térségében a 135-ös km-nél átépítik a Balatonlelle/Kaposvár csomópontot, ezért Budapest irányába a le- és a felhajtó ágat lezárták. Az autósok az 5 km-rel távolabb található Balatonőszöd csomópontot használhatják.  
– Letenye felé, a Balatonkeresztúri pihenő előtt, a 166-os km-nél dilatáció javítás miatt a külső sávot lezárták. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M30-as autópályán, Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 30-as és a 29-es km között csak a külső sáv járható.  
 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M31-es autópályán, 
– az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as km között javítják a burkolat betontábláit, ezért mindhárom sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a leálló sávra terelik. 
– Az M0-s autóút felé, a 8-as és a 7-es km között szintén a burkolatot javítják, ott a külső sávot lezárták, míg a 2-es és az 1-es km között hídjavítás miatt csak a belső sávon lehet közlekedni. 

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon az 1-es km-nél csomópontépítés miatt zárták le a belső sávot. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M70-es autópályán, műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M80-as autóúton garanciális javítások miatt forgalomkorlátozásra kell számítani (időjárás függvényében) a Gasztonyi pihenőhely és a Vasszentmihály csomópont közötti szakaszon. 
Az aktuális munkaterületnél félpályás lezárás mellett dolgoznak. A forgalmat jelzőőrök irányítják.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, Pécel térségében, a 49-es km-nél a burkolat betontábláit cserélik. Az M3-as autópálya irányába sávelhúzással terelik a járműveket. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!