Napi aktuális

Az M3-as autópálya, 
– Vásárosnamény felé vezető oldalán, a Polgári Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 166-os és a 167-es km között várhatóan a hónap végéig a külső és a leálló sávot lezárták.
– Budapest irányába, Polgár térségében, a 174-es km-nél is hasonló munkát végeznek. Ott a belső sávot kerítették el a forgalom elől. 
– az M35-ös autópálya csomópontjánál, a 185-ös és a 187-es km között csomópontépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták.

(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán, a víznyelőrácsokat tisztítják ma napközben, ami – az aktuális munkaterületnél – mindkét irányban a belső sáv lezárásával jár majd a 74-es és a 82-es km között. Budapest felé 6:30 és 14:00 között, míg a délutáni órákban, 14:30-tól 16:00-ig Szeged felé dolgoznak.
(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M6-os autópályán, Budapest felé, a 16-os és a 14-es km között egy híd dilatációs szerkezetét javítják. A külső és gyorsítósávot elkerítették el a forgalom elől. Az ellenkező oldalon, Pécs irányába, a 14-es km-nél egy 800 méteres szakaszon zárták le a külső sávot, hasonló munka miatt.

Az M7-es autópályán, Balatonszemes térségében a 135-ös km-nél átépítik a Balatonlelle/Kaposvár csomópontot, ezért Budapest irányába a le- és a felhajtó ágat lezárták. Az autósok az 5 km-rel távolabb található Balatonőszöd csomópontot használhatják.
(Forrás: MKIF Zrt.)

Ugyancsak az M7-es autópályán, Letenye felé, a Balatonkeresztúri pihenő előtt, a 166-os km-nél dilatáció javítás miatt egy km hosszan a külső sávot lezárták. A munka várhatóan két hétig lesz érvényben.
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M30-as autópályán, Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 30-as és a 29-es km között csak a külső sáv járható.
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M31-es autópályán, 
– az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as km között javítják a burkolat betontábláit, ezért mindhárom sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a leálló sávra terelik.
– Az M0-s autóút felé, a 8-as és a 7-es km között szintén a burkolatot javítják, ott a külső sávot lezárták, míg a 2-es és az 1-es km között hídjavítás miatt csak a belső sávon lehet közlekedni.

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon az 1-es km közelében csomópontépítés miatt zárták le a belső sávot.
 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M70-es autópályán, műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet.
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M0-s autóút keleti szakaszán, Pécel térségében, a 49-es km-nél a burkolat betontábláit cserélik. Az M3-as autópálya irányába sávelhúzással terelik a járműveket.

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!