Segítség nélkül továbbhajtott

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt sikeresen beazonosították és előállították azt a férfit, aki 2022. október 26-án gépjárművével a 21-es számú főúton a forgalommal szemben haladva balesetet okozott.

Egy 52 éves férfi haladt személygépkocsival október 26 -án 11 óra körüli időben a 21-es számú főúton Salgótarján irányába, amikor Pásztó közelében észlelte, hogy vele szemben egy gépjármű közlekedik. A baleset elkerülése érdekében a gépkocsi kormányát elrántotta, a sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd az út szélén állt meg. A baleset során a gépkocsivezető megsérült és jelentős anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott Hatvan irányába, a forgalommal szemben. A Nógrád Megyei Rendőr Főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a sikeres adatgyűjtést követően beazonosították és lakásán elfogták azt a 71 éves férfit, aki a 21-es úton a forgalommal szemben közlekedve járművével a balesetet okozta.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vizsgálói a férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban hallgatták ki.

Szöveg és fotó forrása: Police.hu