Napi útinformációk

Az M3-as autópályán, az M30-as csomópontjánál, a 150-es és a 149-es km között a Budapest felé vezető oldal négysávos szakaszán aszfaltozás miatt a főpálya külső sávját lezárták és a forgalmat a belső sávba terelik. Az M30-asról továbbra is két sávon lehet megközelíteni az M3-a autópályát. A munkaterületen belül a legnagyobb megengedett sebesség, 80 km/h. A megváltozott forgalmi rendre táblák figyelmeztetik az autózókat.
 (Forrás: MKIF Zrt.) 

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé, Polgár térségében, a 172-es km-nél meghibásodott a dilatációs szerkezet. Sávlezárás követel figyelmet. Az M35-ös autópálya csomópontjánál, a 186-os és a 187-es km között útépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták. 
 (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében a főváros felé vezető oldalon, a 63-as és a 60-as km között burkolatjavítási munkálatokat végeznek, a külső sávot elkerítették a forgalom elől. 
(Forrás: MKIF Zrt.)
 

Az M6-os autópályán, a főváros irányába, a Geresdi pihenőhely térségében a 164-es és a 161-es km között aszfaltoznak, csak a külső sáv járható.
(Forrás: MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.)
 

Az M0-s autóút keleti szektorán – Pécel térségében – a 47-es és 49-es km között a burkolat betontábláit cserélik, ezért az M3-as autópálya irányába a 31-es főúti csomópont után a kapaszkodó sávot lerövidítették, valamint a munkavégzés környezetében sávelhúzással terelik a járműveket. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!