Úton folyó munkálatok miatt alakulnak ki torlódások

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon aszfaltoznak. A 136-os és a 132-es km között csak a belső sáv járható, ami napközben erősen lelassítja a közlekedést.
Szintén Budapest felé, a tatabányai szakaszon is dolgoznak. A 63-as és a 62-es km között kell sávlezárásra számítani. A munkaterület mögött jelentős torlódás várható, ezért ajánlatos a szokottnál hosszabb menetidővel számolni.
Az ellenkező oldalon, Hegyeshalom irányába is aszfaltozni fognak. A Nagyszentjános-Bőny csomópontnál, a 101-es és a 102-es km között számoljanak vele, hogy egy 500 m-es szakaszon a külső sávba terelik a járműveket.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé, Mogyoród térségében, a 15-ös és a 20-as km között az elválasztó betonelemek karbantartását végzik, ezért a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra terelik. Mezőkövesd közelében, a 127-es és a 129-es km között Vásárosnamény felé aszfaltozás miatt csak a belső sávon lehet közlekedni.

Az M7-es autópályán, Budapest felé, Szabadbattyán térségében a 68-as és a 66-os km között aszfaltozás miatt a belső sávba kell sorolni.

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!