Torlódásra készüljenek

Az M3-as autópályán, az M35-ös autópálya csomópontjánál, 186-os és a 187-es km között útépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán,
– Ócsa és Újhartyán között a műszaki átjárókat takarítják. Röszke felé a 33-as és a 44-es km között a belső sávot mozgó tereléssel elkerítik, reggel 8-tól délután 3-ig. Hasonló munkát végeznek a főváros felé vezető oldalon, ugyanezen a szakaszon, déltől délután 4-ig.
– az örkényi és a lajosmizsei csomópontok között burkolat felújítás miatt az 53-as és az 61-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg a főváros felé tartókat a külső és a leálló sávra irányítják. 
– Kecskemét térségében, a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható. 
– Kiskunfélegyházánál Budapest felé sávlezárás követel figyelmet, mert forgalomszámláló detektort telepítenek. A 110-es km–nél reggel 8 és délután 2 óra között vezessenek figyelmesen!
– Röszke felé, a 118-as km-nél, Kiskunfélegyháza és a 125-ös km-nél Petőfiszállás térségében a szalagkorlátot javítják reggel 7 és 9 között, ezért a külső sávot lezárják. A másik oldalon, a főváros felé a 127-es km-nél terelik a forgalmat a belső sávba 11.30 és 13.30 között.
– Burkolatjeleket festenek Csengele és Kistelek között midnekét oldalon, ezért a belső sávot lezárják. 
 (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M6-os autópályán, 
– a Pécs felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópont után lévő híd dilatációs szerkezetét javítják. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták. 

Az M6-os autópályán
– a főváros irányába, a 164-es és a 161-es km között aszfaltoznak, a külső és a leálló sávot lezárták.
Pécs irányába, a 191-es km-nél fekvő Mohács csomópontban építési munkák kezdődtek, ezért a főpályát az M60-as autópálya irányába lezárták, a forgalmat az 57-es főút felé kiterelik. Akik az 57-es főúton Mohács felől Pécs irányba autóznak, az M6-os autópályánál lévő felhajtót ugyancsak zárva találják. A Pécsre tartók a következő Bóly csomópontban tudnak felhajtani az M60-as autópályára. A korlátozás várhatóan október 18-ig tart. 
(Forrás: MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.)

Az M30-as autópályán, 
– Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 29-es és a 30-as km között, egy közel 1 km-es szakaszon, a külső sávot elkerítették a forgalom elől.  
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M35-ös autópályán, a 2-es és a 4-es km között csomópont építési munkákat végeznek, ezért mindkét irányban sávelhúzással terelik a forgalmat.
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M70-es autópályán, műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!